Profil af klinikkerne​

Amagerbrogade 96

​Klinikken blev stifttet af Torben Halbye i 1988 men har siden udviklet sig til et partnerskab mellem Hans Østergaard, Jan Jensen og Torben Halbye. Udover ejerne har klinikken en kiropraktor, en massør og tre sekretærer ansat. Klinikken har de sidste 10 år været blandt de mest besøgte i København, og fungerer derudover som uddannelsesklinik for turnuskandidater fra Syddansk Universitet.

Vores klinik har naturligvis tilknytning til den offentlige sygesikring, og alle kiropraktorer er autoriserede, samt medlem af Dansk Kiropraktor Forening. Det betyder at man ikke behøver henvisning fra lægen få at få tilskud. Desuden har vi direkte samarbejde med ”Sygeforsikring Danmark”. Vi samarbejde desuden med mange af sundhedsforsikringerne der findes i dag.

Ud over kiropraktisk behandling tilbyder klinikken flere foredrag, som du kan læse om på forsiden.

Vores kliniksekretærer muliggør vort daglige virke, og er dygtige til at svare på spørgsmål og vejlede dig om klinikken.

Klinikkens hovedformål er, at udøve kiropraktisk virke på højst muligt niveau.

Endvidere har vi et ønske om at være meget service orienterede, hvilket vil sige at vi ikke vil acceptere venteliste for vore patienter. Derfor kan nye patienter, der henvender sig til klinikken, altid komme i behandling samme dag eller senest dagen efter første henvendelse.

Klinikken har et meget stort netværk af samarbejdspartnere inden for det autoriserede behandlings system(læger, specialelæger osv.), samt blandt den seriøst arbejdende del af de alternative behandlere.

Vi behandler alle de typer af patienter, som vi mener, der kan drage fordel af kiropraktisk behandling, men har hver vore behandlings interesser/specialer, der gør, at vi er i stand til at yde den brede service, der er vort mål.​

Kamillevej 4 (Tårnby Sundhedshus)

Klinikken startede i september 2011 på Løjtegårdsvej. Klinikken har siden starten haft stor tilgang af patienter, og er i december 2013 flyttet til nye flotte lokaler i sundhedshuset på Kamillevej. Klinikken er en selvstændig klinik, men har samme personale som Amagerbrogade.

Klinikken arbejder ligeledes under sygesikringen og samarbejder med ”Danmark” og diverse sundhedsforsikringer.

Med flytningen til sundhedshuset er der banet vej for endnu tættere samarbejde med husets sundhedspersonale (læger, specialelæger, fysioterapeuter osv.).

​Kontakt klinikkerne:​​

København S

Amagerbrogade 96

2300 København S

Tlf.: 32 55 13 11

kirop@kirop.dk

Telefon- og åbningstider:

Mandag til fredag: 08-00 - 17.00

Kastrup

Kamillevej 4 (Tårnby Sundhedshus)

2770 Kastrup

Tlf: 32 55 13 10

kirotaarnby@gmail.com

​Telefon- og åbningstider:

Mandag til fredag: 08.00 - 17.00