Coronapas eller negativ test IKKE et krav!

Da klinikken er en del af det autoriserede sundhedsvæsen, så er der ikke krav om at fremvise coronapas eller negativ test inden du kan modtage behandling. Det gælder både til kiropraktisk behandling OG vores ansatte massør​

Generelt om inflamation​

Inflammation

Inflammation i et led betyder at der er hævelse og irritation i og omkring leddet. Denne tilstand opstår, når et led fungerer meget dårligt, eller er blevet beskadiget ved et kraftigt vrid, eventuel forstuvning. Eller det kan opstå sekundært til en gigtlidelse. Det er nogle kemiske stoffer, som opstår når cellerne er beskadiget, der foråsager inflammationen. Det har således intet at gøre med en infektion som skyldes en virus eller bakterie. 

Da inflammationen producerer smerte, vil kiropraktoren søge at eliminere denne smerte hurtigst muligt. Dette gøres sædvanligvis med behandling af is og ibuprofen samt manipulationsbehandling. Dosseringen er vigtigt, og derfor bør kiropraktoren altid konsulteres inden behandlingen iværksættes.

Man har for nylig fundet ud af, at Omega 3 og 6 fedtsyrer også har en god effekt mod inflammation. Disse stoffer kan således også indgå i en mere langsigtet behandling.

Yderligere relevante spørgsmål angående inflammation kan rettes til kirop@kirop.dk

​Kontakt klinikkerne:​​

København S

Amagerbrogade 96

2300 København S

Tlf.: 32 55 13 11

kirop@kirop.dk

Telefon- og åbningstider:

Mandag til fredag: 08-00 - 17.00

Kastrup

Kamillevej 4 (Tårnby Sundhedshus)

2770 Kastrup

Tlf: 32 55 13 10

kirotaarnby@gmail.com

​Telefon- og åbningstider:

Mandag til fredag: 08.00 - 17.00